CONEGUI’NS

FERCA són les quasi 4.000 empreses instal·ladores agremiades a qualsevol dels Gremis de Catalunya que, a la vegada, estan adherits a la Federació. L’organigrama de la Federació ens dóna una clara idea de la quantitat d’empreses que la conformen, ja que, en aquests moments, representa la quasi totalitat de Gremis d’instal·ladors de Catalunya.

Què fem?
Centre de les empreses catalanes, representació i portaveu d’aquestes davant l’Administració, companyies subministradores i tots els ens oficials de Catalunya.

Vetllem i defensem els interessos de les empreses instal·ladores a tots els nivells. Posem a l’abast de tots els nostres agremiats el màxim de serveis i avantatges al millor preu i qualitat.

Desenvolupem iniciatives i projectes per dinamitzar i fer més eficaç i competitiu el nostre sector.

Som interlocutors amb les empreses proveïdores, institucions i organismes amb el propòsit d’influir significativament en tota la legislació, decrets, normatives i acords que afecten al sector. El gremi és on tots els empresaris del sector poden aportar la seva problemàtica, suggeriments, queixes, etc. i fer des del Gremi ressò a les institucions i entitats, a través de les diferents comissions de treball.

Oferim informació àmplia, continua i puntual a través de la nostra revista, mailings, web, etc. sobre tot allò relacionat amb l’empresa instal·ladora i el nostre sector.

FERCA i la majoria de les seves associacions imparteixen cursos per a l’obtenció dels carnets professionals i per al reciclatge de noves tecnologies, gestió d’empreses, qualitat, etc. per a empresaris i operaris.

FERCA organitza congressos i col·labora activament en l’organització de fires:

  • L’any 1999 FERCA es va encarregar d’organitzar el 10è Congrés de CONAIF, i continua participant activament ens aquest Congressos, manifestant la seva presència any rere any en un stand i en diversitat de xerrades, com per exemple en l’últim, que va tenir lloc a Santander el passat mes d’octubre de 2009.
  • Aquesta any FERCA tornarà a tenir presència per segona vegada en el Saló Instalmat, els propers 12-14 de maig 2010, que es centrarà l’eficiència energètica. A més, aquest any coincidirà amb el XXI Congrés de CONAIF, esdevenint un acte de gran rellevància.

Plaques professionals per tallers i furgonetes
FERCA és una federació viva amb ànim de col·laboració amb els diferents estaments del sector, per treballar a favor de la seguretat en les instal·lacions i una major professionalitat. Des de 1996 porta a terme la creació de plaques professionals, que avui exhibeixen als seus tallers i furgonetes les empreses associades i que donen a conèixer als usuaris els veritables professionals del sector.

Busqui establiments que tinguin aquest distintiu.
És una garantia de que és un establiment de “Instal·lador Autoritzat”.